Return of the Artifact

De party zag een stofwolk komen, zowel Lipton als Edhelwing zagen dat deze stofwolk langszamer begon te bewegen, nadat ze nogmaal goed keken zagen ze dat dit Eothir was, maar hij was niet alleen.

Zodra Eothir dichterbij de party was, zagen ze dat hij vergezeld werdt door 5 elven.

Zodra Eothir bij de party komt, worden de verhalen uitgewisseld van wat er allemaal gebeurd is. Eothir meldt hij nog voordat hij bij Lothlórien was hij al tegengehouden werdt door een wachtpost in de bossen. Welke na zijn verhaal hem voorleiden naar de captain van de wacht. Deze geeft te kennen dat Bazon en Razon de bad-guys zijn en Adhil degene welke gestuurd is om dit belangrijke artifact terug te halen.

Edhelwing en Achillas brengen Eothir en de elven op de hoogte dat ze in de Tombe het artifact hebben gevond...

Read More

Lodgrel’s tombe

Eothir is Bed-ra naar Loriën aan het brengen, ondertussen gaan Edhelwing en Achillas verder opzoek naar het artifact. Nadat ze de paarden ongeveer 1km van de tombe hebben gestalt gaan ze tevoet naar de ingang. Daar vinden ze 7 paarden, na overleg besluiten ze dat de paarden verstopt moeten worden, dit wordt gedaan door de paarden te stallen bij hun eigen paarden. op Bazon en Achillas na.

Nadat ze terug zijn gaat de party naar binnen met Bazon voorop, in de 1e kamer staat een heel groot beeld in het midden van de kamer met 3 gangen. N is donker, E een openstaande hard-eiken deur, S ligt een lijk.

De party besluit het lijk te gaan onderzoeken, tijdens dat ze naar het lijk lopen hoort Achillas een metaal-achtig geluid.
Het metalen-geluid komt van een bobytrap af, welke vanuit het plafond naa...

Read More

Speeldag 3

komt nog

Read More

Speeldag 2

De party komt aan bij een uitkijkpost

Read More

Speeldag 1

Het is het jaar …. van de 4e era, Aragon is zojuist gekroond tot koning en het kwaad is grotendeels verdreven uit de landen der Middle Earth. In een Bar in Lake Town beginnen we ons 1e avontuur………..

We beginnen dit avontuur met onze 4 helden, Ohim (Dwerg), Eothir (Human), Edhelwing (Half-Elf) en Achillas (Elf), welke elkaar niet kennen.

Read More